Livrarea

-          Costul transportului este 20 lei,  oriunde in tara, per colet in limita a 1 kg. Fiecare kg in plus va fi taxat cu 1 leu/kg.

-          Transportul este GRATUIT pentru toate produsele pe toata raza municipiului Craiova, colotele sunt livrate cu personal propriu.

-               La o comanda de minim 250 lei, transportul este GRATUIT.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat aflate in contract cu Zentrada Royal S.R.L
Nu se fac livrari  Duminica.

Pe colet vor fi notate toate datele de contact necesare, inclusiv telefonul, in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata sa va poata contacta.

In cazul in care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica, prin curierat rapid .

Produsele cu livrare din stocul furnizorilor cu care colaboram se expediaza intr-un interval mai mare.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic pot fi anulate.

Pentru o informare corecta si obiectiva, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de livrare.

Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea ambalajului si a continutului si in caz nefavorabil sa solicitati agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare nu mai sunt valabile !

 2. Costul transportului

Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Atentie! In perioada Black Friday, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 24-48 de ore, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data Confirmarii Comenzii.

Pot aparea intarzieri de livrare! Nu raspundem pentru eventuale intarzieri cauzate de vreme sau alte situatii speciale.